KÓRKÉP


Mások ezek a képmások
"A materialista világnézet alapjain állva nem lehet megérteni, miért bűn a bálványimádás - valamint azt sem lehet meglátni, milyen megrendítő személyes és társadalmi pusztítást végez a magánéletben és a közéletben."

A teljes cikk >>>


Pusztító tűz
A szexuális bűnök káros társadalmi hatásai

A teljes cikk >>>


Új típusú függőségek
"Kihívások, amelyekkel az emberiség eddig nem találkozott. Ezért ellenük kidolgozott stratégiákkal sem rendelkezünk."

A teljes cikk >>>


Szabadulás a démonoktól
"Néhány évtizeddel ezelőtt sokan komolyan remélték, hogy az ezredforduló tájékán az ember meg fogja hódítani a világegyetemet, és a tudomány rohamos fejlődésével párhuzamosan a rossz ki fog szorulni a világból. Mára a tudomány körüli eufória némileg alábbhagyott, mert világossá vált, hogy a világegyetem leigázása még elhúzódik egy ideig, a rossz viszont a meglévő tudományos eredmények dacára továbbra is makacsul jelen van a világban."

A teljes cikk >>>


Sokba kerül ez nekünk
A démonikus függőségek ára

A teljes cikk >>>


Mikor házasodjunk?
"A jó és hoszszú távú házasságot a felek életkora nagyban befolyásolja - állítja Dr. Neil Clark Warren keresztény pszichológus."

A teljes cikk >>>


A gyermekek bűnhődnek
"Magyarországon minden második házasság válással végződik, ezért egyre többen teszik fel a kérdést: érdemes-e egyáltalán megházasodni? "

A teljes cikk >>>


Mindent hisz, mindent remél, mindent kibír
"Az emberi kapcsolatok ápolása terén még sok pótolnivalója van nemzetünknek. Széteső házasságok, válások tízezrei, családon belüli erőszak, pereskedések, veszekedések az üzleti és más emberi viszonyokban. Összeállításunkban erre kerestük a gyógyírt. Házaspárokat kérdeztünk, akik elváltak, majd ismét összeházasodtak, és azóta boldogan élnek - nem a mesében. Másokat, akik csak kibírták vagy éppen megvárták a másikat, hosszú éveken át, amikor ez a lehetetlennel volt egyenlő: drogos, lezüllött társukat. Ők talán tudnak valamit, amit kevesen, a megbocsátásról, a kapcsolatok értékéről, megőrzéséről. Petrőcz Katalin próbálta meg kihúzni belőlük ezt a titkot."

A teljes cikk >>>